ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

Piackutatás

HR tanácsadás

Fordítás és tolmácsolás

Üzleti terv készítés

EMAS

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Belső minőségügyi auditor tanfolyam

Belső környezetirányítási auditor tanfolyam

Minőségügyi szakemberképzés

Továbbképzés belső auditoroknak az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványról

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

STandard-Team Kft.
(c) 2005 Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés:
Xpedient Tanácsadó Kft.

Reklámajándék, ajándék szállítónk
a Velünk Kft.

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

5S vagyis rend a lelke a hatékony és jól működő vállalkozásnak.

Magyarországon működő vállalkozások versenyképességét a rendezetlen munkakörülmények és a kialakult kaotikus állapotok gyengíthetik. A vevők gyakran kíváncsiak a vállalkozások rendezettségére és folyamataira, ezért a vállalkozás telephelyének a helyszíni vizsgálatát (auditját) végre kívánják hajtani mielőtt a bármilyen terméket megrendelne. A 5S technika bevezetésével elérhetik a vállalkozások, hogy a cégük látványos rendezett folyamati önmagukat adják el a vevőknek, hiszen az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen.


ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 

Mi is az 5S? A Kaizen módszerek egyike, ami alkalmas a vállalat fejlesztését és fejlődését egyenletessé és dinamikussá tenni azáltal, hogy a vállalkozás befektetései (emberek, anyagok és gépek) hatékony módszerek bevezetésével a legnagyobb vevői elégedettséget eredményezik. A Kaizen egy összetett rendszer, aminek a bevezetése a vezetői elkötelezettség melllett több éves munkával óriási fejlesztési és fejlódési potenciált eredményez a vállalkozások számára függetlenül a tevékenységüktől. A Kaizen az autóipari vállalkozásoknak kifejlesztett rendszer az elemek alkalmazhatók más típusú vállalkozások számára is. Ilyen alkalmazható elem az 5S módszer, ami a Kaizeni filozófia alapjának az elérését a rendezett folyamatokat és körülményeket eredményez. A 5S módszer bevezetése nélkül senki ne gondolkozzon azon, hogy hogyan lehet a megvalósítani a Kaizeni filozófiát a vállalkozásánál.

Az 5S definíciója: A gazdálkodás szigorú megközelítése, amely pontos és fegyelmezett módszert nyújt a biztonságos, tiszta és hatékony munkakörnyezet fenntartásához, a szükséges szabályok kialakításához, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Az 5S elemei:
SEIRI           Szükségtelen dolgok eltávolítása
SEITON       Szükséges dolgok rendezése
SEISO           Szennyeződések megszüntetése
SEIKETSU    Szabványok kialakítása
SHITSUKE    Személyes példamutatás, képzés

Az 5S műveletek módszeres végrehajtása biztosít minket arról, hogy környezetünk mindig tiszta, rendezett képet mutat, egyszerűbb és átláthatóbb munkafolyamatot eredényez a minőség folyamatos javulása mellett.

Mindezeket a lépéseket végre lehet hajtani a vállalat egészén vagy területenként is, de mindenképen a vezetőknek kell elkezdeniük a személyes példamutatás érdekében. Az 5S bevezethető és alkalmazható irodák, üzemek, számítógépen tárolt adatok rendezésére illetve rendszerezésére.

Ha az Ön cégénél előfordul, hogy nem találnak adatokat, dokumentumokat, vagy a munkahelyi fegyelem nem megfelelő, nem szívesen mutatja a partnereinek a cégét, mert a környezet nem elég tiszta és rendezet, akkor keressen meg bennünket és mi az 5S módszer ismeretének átadásával és ismertetésével megoldjuk ezeket a problémákat.

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799, EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 

Kapcsolódó cikkek 1/3 oldal
Mire jó a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MEBIR avagy OHSAS 18001)
Hogyan történik az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítás?
ISO 22001 élelmiszerbiztonság irányítási rendszer? ISO 22000 felkészítés?
EUREPGAP
Mire jó a BS ISO 17799 információbiztonsági irányítási rendszer?
 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!
Szavazás