ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

Piackutatás

HR tanácsadás

Fordítás és tolmácsolás

Üzleti terv készítés

EMAS

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Belső minőségügyi auditor tanfolyam

Belső környezetirányítási auditor tanfolyam

Minőségügyi szakemberképzés

Továbbképzés belső auditoroknak az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványról

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

STandard-Team Kft.
(c) 2005 Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés:
Xpedient Tanácsadó Kft.

Reklámajándék, ajándék szállítónk
a Velünk Kft.

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

Játék áruház - miben segíthet az online marketing tanácsadó?

Játék bolt és élményház. Minden, a gyerekekért, a gyerekeknek. Itt aztán tarol az Internetes üzletszerzés, hiszen a 18 évnél fiatalabb korosztály napi szinten használja az Internetet. Ez a marketing koncepció nekik készült. Nézzük, hogyan tervezzük a gyerekek érdeklődésének felkeltését?

Játék áruház - miben segíthet az online marketing tanácsadó?

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Programozás, design: keresük az utat a tökéletes felé

A Játékpalota Kft. az online marketing koncepció kialakításával a STandard-Team Kft.-t bízta meg, a honlapkészítést még alvállalkozó bevonásával kezdtük meg, de teljes fényében a honlap már a STandard-Team Kft. programozóinak munkája nyomán készült el. Ennek megfelelően a Játékpalota.hu már az eddigi alvállalkozóink által sajnos nem használt azonban jóval fejlettebb objektum orientált programozás alapján készült el. Programozóink ügyeltek arra is, hogy az elkészült oldal htmlje a W3C szabványoknak megfelelő valid html legyen, és így nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy nem csak az Internet Explorert használók, hanem az egyéb böngészővel az oldalt nézők számára is egységes képet adjon az oldal. A W3C validátorától az oldal html-jére a következő értékelést kaptuk:

This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!


És most térjünk vissza a Játékpalota.hu online marketing koncepciójához.


A Játékpalota.hu design koncepciója

A célcsoport tehát a 4-18 éves korosztály. A színvilág, a játékos flash efektek mind a gyerekeknek szólnak. A Játékpalota megtervezésénél az online marketing tanácsadó és a designer a célcsoportnak megfelelően szakértők közreműködésével alkotta meg az oldalt: kikértük óvónők és anyukák véleményét valamint az elkészült oldalt megmutattuk gyerekeknek is. Ezek alapján a vélemények alapján készült el a végleges design. A forgó, mozgó részletek, az integető fiú, még a legkissebbeket is megfogta, és bár semmit nem értettek a honlap tartalmából, örömmel nézegették az oldalt, és a számítógép lekapcsolása után is sokáig emlegették a Játékpalota nevet….

A színek és a formák természetesen a Játékpalota Játékbolt offline arculatához illeszkednek, így aki a honlap alapján tér be a Csillagvár bevásárlóközpontba, egyből felismeri a keresett helyet.

Látogató szerzés, látogató megtartás

Az online marketing koncepció a gyerekek játékosságára épül. Az online játszható játékok már a honlap beindítása után is sok gyereket vonzottak az oldalra, ezt a részt ezért a tulajdonosok tovább kívánják fejleszteni, így várhatóan egyre több online játék kerül fel a honlapra. Az ily módon idevonzott gyerekek megismerkednek a Játékpalota névvel, visszatérnek, ismét játszanak és potenciális vevőkké vállnak az játékáruház számára.

Ugyan ezt a célt szolgálja az oldalon elhelyezett fórum is, ahol a különféle játékokkal kapcsolatos véleményüket cserélhetik ki. Itt nem csak a gyerekek, hanem a szülők is hasznos információkhoz juthatnak pl. arról is, melyek a hasznos és a káros játékok. A fórumot a Játékpalota munkatársai folyamatosan moderálják, kérdés felmerülése esetén segítenek a kérdezőnek.

A naponta frissülő viccsarok és a gyerekeknek szóló aktuális programajánló is visszatérésre, sőt talán kezdőlapként való beállításra is ösztönzi a látogatót. A játékáruház mellett található játszóház vagy élményház programjai mellett országos programokat is ajánlj a honlap üzemeltetője.

Az oldalra felkerült egy így irtok Ti rovat is, melybe a kis regényírók, viccírók műveit várja a tulajdonos. Amennyiben valóban saját írású, művek érkeznek, azt értékes jutalmakkal díjazzák. Gyerek koromban engem biztos ösztönzött volna egy ilyen lehetőség…

Keresőmarketing, elért eredmények

Nézzük át, mire is kell optimalizálnunk, mivel foglalkozik a honlapkészítést és online marketing tanácsadást megrendelő vállalkozás. A játékpalota egy:

Játék áruház
Élményház vagy játszóház

Játék webshop


A honlap a felkerülése utáni hónapban 7200 látogatót vonzott, amely igen szép szám egy friss oldalnál. Az eredmény azonban annak ismeretében nem meglepő, hogy az oldal pl. játék szóra 2 héten belül bekerült mind a Google mind az új Startlap kereső a Tangó találati listájának első 3 oldalába. Ez azért is szép eredmény mivel a Google 3.070.000 Tangó 1,388,412 találatot ad a Játék szóra…. Célunk természetesen az, hogy egy éve belül az első oldalon, az elsők között mutassa a két nagy kereső a Játékpalotát.

Persze vannak már első helyezéseink is, ilyen pl. a „gyerek szülinapi party” amely kifejezés a Játékpalotában található élményház egyik fő rendezvénye. Szokásunkhoz híven optimalizáltunk arra is, hogy a konkurenciák nevére is jó pozícióban legyen az oldal, így pl. a „Tescós játékok” kifejezésre a Google kereső elsőnek hozza a Játékpalota.hu-t……

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Kapcsolódó cikkek 1/2 oldal
Mazda Portál – online marketing koncepció egy Mazda kereskedés számára
Játék portál avagy készül a jatekpalota.hu
Elkészült a STandard-Team Kft. új weboldala!
Elkészült a Tengerivitorlázás.hu!
Marketing-mix
 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!
Szavazás