ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

AQAP

AQAP - NATO normatív dokumentumok szerinti minőségirányítási rendszerek

Magyarországon a Magyar Honvédség az egyik legnagyobb vevő. A hadsereg nemcsak a hagyományosan értelmezett hadiipari eszközöket szerzi be, hanem nagy mennyiségben vásárol textil- és élelmiszeripari termékeket is. A megrendelések az építőipart érinti, valamint különböző szolgáltatásokat vesznek igénybe, mint például takarítás, őrzés-védelem.

Ha kíváncsivá tettük, AQUAP rendszer kiépítésre kérje ajánlatunkat itt!

A beszállítók kiválasztásában fontos szerepet kap a minőségirányítási rendszer működtetésének színvonala. Ez a NATO országokban már követelmény, és csatlakozásunk óta Magyarországon is az. Sok magyar cég nem tud a NATO kínálta lehetőségekről, ami azt eredményezi, hogy a hazai katonai beszállítások lehetőségétől is eleshetnek.

A Magyar Honvédség követelményrendszere is a NATO AQAP normatív dokumentumok által támasztott követelményekre épül, amelyek hivatkoznak az ISO 9001:2000 előírásokra. A hazai és a külföldi katonai megrendelések elnyeréséhez szükség van a katonai követelmények szerinti minőségirányítási rendszer kialakítására, az egyre élesedő piaci verseny miatt ez már elengedhetetlen egy vállalkozás számára. A közbeszerzési törvény a hazai vállalkozóknak csekély előnyhöz jutnak, de ez nem elegendő, ha nem rendelkezik egy hatékonyan működő minőségirányítási rendszerrel. A nemzetközi pályázatok esetében pedig számít, ha egy vállalkozás nem rendelkezik tanúsított minőségirányítási rendszerrel. Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

A Standard-Team Kft. segítségével teljesíthetik a Magyar Honvédség és a NATO által támasztott követelményeket. Tanácsadó munkatársaink segítenek kiépíteni egy olyan hatékony minőségirányítási rendszert, amely nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is helytáll. Amennyiben Ön már rendelkezik AQAP rendszerrel, de még nem fele meg az új 2000-es sorozatnak, úgy vállaljuk rendszere átalakítását is. Részletesebb tájékoztatóért kérje ajánlatunkat ide kattintva.

Az AQAP előnyei:

  • nemzetközi szinten elfogadott
  • jól integrálható más irányítási rendszerekbe
  • nemzetközi tenderek megnyerésére nagyobb esélyt biztosít

Amennyiben az AQAP katonai minőségirányítási rendszer felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunkat itt!

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!