ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

CE

Mindössze két betű: egy darab C és egy E betű, amely számtalan terméken előfordul. De mit is jelent tulajdonképpen, mit takar, és miért van szükségem rá? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokszor felmerülnek bennünk, amikor egy számunkra ismeretlen ismerős dolgot fedezünk fel. Szeretnék róla többet megtudni, de nem tudjuk, hol kezdjük el a kutatást, vagy éppen kihez kellene fordulnunk…

A Standard-Team Kft tudja a megoldást, és ami fontosabb, ezekre a kérdésekre a választ is! Tanácsadásunk alatt mindig azt hangsúlyozzuk, hogy mi az ügyfelekért vagyunk, arra törekszünk, hogy maximálisan kielégítsük a szolgáltatást igénybe vevők összes kívánságát. Sok mindent el lehet úgy is magyarázni, hogy azt senki ne értse meg, egy idő után a szakszavak már csak a levegőben röpködnek, mert a legtöbb ember nem született zseninek, hogy elsőre mindenben tökéletes legyen. A mi feladatunk tehát az, hogy emberi nyelvre fordítsunk röviden tömören, de mindenképp érthetően.

Ezek figyelembevételével nézzük, hogy mit is jelent az a CE jelölés:
A CE jelölés a francia Communauté Européenne (Európai Közösség) rövidítése, és az Európai Unió országaiban forgalomba hozott ipari termékekre érvényes. Azért hozták létre, hogy a fogyasztó egészségét és testi épségét védje. A CE jelölés használata mára már Magyarországon is kötelezővé vált, tehát az egyes ipari termékeket gyártó cégeknek fel kell tűntetniük saját termékeiken ezt a két betűt.
A CE jelölés nem kereskedelmi jel, nincs regisztrálva és nincs védjegyoltalom alá helyezve, de használata szabad hozzáférést biztosít az európai piachoz a magyar gyártók és exportőrök számára.

A gyártónak a vizsgálati eredmények alapján kötelezettségei a következőkre terjednek ki:

  • Nyilatkoznia kell a termék megfelelősségéről
  • A termék megfelelősségét egyértelműen igazoló műszaki dokumentációt kell összeállítania, amit ezek után meg kell őriznie
  • Megfelelősség esetén pedig ő vagy egy meghatalmazott elhelyezi a CE jelölést

Ha megnézzük ezt a három pontot, akkor már nem is olyan bonyolult az egész folyamat, mint amilyennek elsőre tűnt. Ha pedig még azt is hozzávesszük, hogy a második pont a legbonyolultabb és azt vállalja át a STandard - Team Önöktől, akkor meg még megnyerőbb ez az ajánlat. Önök felkeresnek minket, mi pedig vállaljuk azt, hogy felkészítésünkkel és sok éves szakmai tapasztalatunkkal olyan dokumentációt (PECA - jegyzőkönyvet) állítunk össze, amely rövid és hosszú távon is jövedelmező lesz az ÖNÖK számára, hiszen a CE jelölés bevezetésével nagymértékben javulni fog az Önök versenyképessége, akár a magyar akár az Európai Uniós piacon.

A jegyzőkönyv tökéletes elkészítése nemcsak ezért is olyan fontos, hanem azért is, mert a szabálytalan forgalomba hozatalt az egyes országok hatóságai többnyire pénzbírsággal vagy forgalomból való kivonással szankcionálják. És ki szeret bírságot fizetni?
Arról nem is beszélve, hogy CE jelölés egyfajta termékbiztonságot és termék megfelelősséget jelez a vásárlóknak, és ez segít kialakítani a vásárlói hűséget is, ami a mai világban elengedhetetlen egy cég bevételeinek növeléséhez.

Három érv, mely már alapjába véve meg kell, hogy győzze Önt, de ha még ez sem volt elegendő az Ön számára, akkor keressen fel minket bátran, és mi elhárítjuk az összes kétségét!
Ne habozzon, kérje ajánlatunkat itt!

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!