ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

A Standard Team csoport bemutatása Vezetés és marketing


A Standard Team csoport a múlt évszázad utolsó éveiben több tanácsadó cég egyesülésével jött létre.
A cég fő profilja a múlt század végén még a vezetési tanácsadás volt, majd folyamatosan átalakult online marketing és vezetési tanácsadó vállalattá. A mikro vállalkozásoktól a világ legnagyobb multinacionális vállalatain keresztül szinte minden iparágban vannak ügyfeleink. A cég jelenleg külön két alosztályával szolgálja ki a kis- és középvállalatokat valamint a nagyvállalati szektort, így nyújtva mindenkinek a számara legmegfelelőbb szolgáltatást.

Online marketing tanácsadás alapú honlapkészítés

Nincs konkurenciánk. Miért? Nagyon sokan foglakoznak honlapkészítéssel, mégis kevés a jó honlapkészítő cég ma Magyarországon. Azt, amit mi tudunk, kevesen tudják. Online marketing tanácsadó segítségével létrehozott honlapjaink eredménye a folyamatos árbevétel növekedés. Bár a konkurencia lohol a nyakunkban, figyelik technológiáinkat, másolják szövegeinket, mi mégis mindig egy lépéssel előrébb vagyunk. Ha Ön is szeretné, hogy az online marketing által cége élenjáró legyen iparágában, kérje ajánlatunkat online marketing tanácsadás alapú honlapkészítésre.

Vezetési tanácsadás

Nem merem leírni, mi volt az alapja. Pedig muszáj lesz. De ne ijedjenek meg, ez nem az, amiről hallottak! Leírom, ha megígérik, hogy utána mégis végigolvassák az egész bekezdést. Megígérik?! Na jó. Szóval ISO 9001 és ISO 14001. Végigolvasni, megígérték! Szóval ez nem "az" az ISO 9001 amiről Ön hallott. Nem, nem papírgyártás, és dokumentálások végtelen sora. Ezért nem is akartam leírni. Amit mi nyújtunk az a cég rendbetétele. Fejekben, raktárokban, üzemekben, boltokban, működésben. A végén ha akarjuk persze le lehet tanúsíttatni ISO 9001 vagy ISO 14001 szerint. De az eredmény, a rendszerezettség végett létrejött profit a lényeg. Egy kis ISO, egy kis TQM, csipetnyi SIX SIGMA, különböző minőségtechnikák és vállalatirányítási irányelvek: ebből jön létre a biztos lábakon nyugvó, profi irányítási rendszer. ÉS ha akarják, ez mind-mind számítástechnikai alapokon! Ha szeretne nyugodtan nyaralni, tudva, hogy otthon minden rendben megy, kérje ajánlatunkat vezetési tanácsadásra most! Ha pedig a nyaralásán is szereti tudni, mi történik otthon, kérje ajánlatunkat elektronikus vállalatirányítási rendszer kidolgozására.

Szakembereink magasan képzett marketinges, minőségügyi, gépész, mezőgazdász, közgazdász, környezetvédelmi és informatikai szakemberek, sok éves tanácsadó múlttal. A cég erőssége, hogy munkatársaink szigorú ellenőrzés mellett dolgoznak, így a kiépített rendszerek magas színvonalúak, nem kapkodó "legyünk túl rajta" munka eredményei.

Mi jellemző az általunk kiépített ISO 9001 minőségirányítási rendszerre? Olvasson bele itt: ISO 9001itt!

Mi jellemző az általunk kiépített ISO 14001 minőségirányítási rendszerre? Olvasson bele itt: ISO 14001itt!
 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!