ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

EMAS

EMAS Az Európai környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer

Az EK 761/2001 rendelete, mely EMAS néven vált közismertté lehetőséget teremtett azon vállalatok számára, amelyek környezeti teljesítményük javítását tűzték ki célul, hogy önkéntesen közös Európai Uniós nyilvántartási rendszerben vegyenek részt, hitelesíttessék és nyilvánosságra hozzák környezetvédelmi nyilatkozatukat. Az EMAS regisztráció olyan lehetőség, mellyel jelentős piaci, gazdasági, társadalmi előnyt szerezhet egy vállalat. Számtalan szervezet van, melyhez csatlakozni lehet, sokféle tanúsítvány, melynek megszerzésével ugyanezt ígérik, miért pont az EMAS lenne az, mely valóban biztosítja ezt az előnyt?

Az, hogy a környezetvédelemi szempontok fontos szerepet töltenek be a vállalatok életében, már nem szorul indoklásra. Elvárják a vevők, elvárják a hatóságok, elvárják a vállalat környezetében élő emberek. De a gazdasági számítások is ezt támasztják alá. A szennyezés, (a hulladék és egyéb kibocsátás) minden esetben annak a jele, hogy működésünk nem elég hatékony. Hiszen minden szennyezés olyan kárba ment energia, anyag, és munkaidő, ami nem hoz bevételt, sőt fizetni kell a kezeléséért. Veszteség nélküli folyamat nincs, de a csökkentés érdekében szinte mindig lehet fejlesztést tenni. Az EMAS segítségével egyszerre valósítható meg a környezetvédelmi előírásoknak és elvárásoknak megfelelő működés, és az is, hogy erről mindenki, aki számít tudjon is! Ha szeretné, hogy hatékonyabbak legyenek a vállalati folyamatok, és egyúttal csökkenjen a keletkezett hulladék, és egyéb kibocsátás is, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

Miért válassza a STandard-Team Kft-t?

Számtalan tanácsadó cég rendelkezik nagy referenciával környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése területén. Külföldi felkészítők számtalan EMAS kialakításában vettek részt. Sok felkészítő vállalat rendelkezik kiváló környezetvédelmi ismeretekkel bíró szakemberrel, akik jól ismerik a hazai sajátosságokat. Vannak olyan cégek is, akik jól értenek a marketing tanácsadáshoz.
A STandard-Team Kft mindezeket együtt nyújtja Önnek. Nem csak abban segítünk, hogy az előírásoknak megfelelő, költséghatékony EMAS-t működtessen vállalata, és a kiépítésre, sőt a szükséges fejlesztésekre állami támogatást is igénybe tudjon venni. Az online marketing területén már bizonyított szakembereink segítségével a kötelező külső kommunikációs elemek élő, bevételt növelő marketing eszközzé válhatnak vállalata számára! Ha szeretné, hogy a pénzért komplex szolgáltatást kapjon, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

Kinek ajánljuk az EMAS regisztrációt?

  • Olyan vállalatoknak, melynek partnerei, vevői az Európai Unió tagországaiból kerülnek ki, és elvárják a környezetbarát előállítást. Az EMAS olyan környezetvédelmi vezetési rendszerre vonatkozóan fogalmaz meg követelményeket, mely kifejezetten az EU értékrendje, az európai normák szerint működik.
  • Olyan vállalatoknak, akiknek nincs takargatni valójuk a környezetvédelem területén, felismerik a nyilvánosságban rejlő lehetőségeket, és a legmagasabb szinten akarják ezt kihasználni. Az EMAS-ban kötelező környezetvédelmi nyilatkozat remek reklámlehetőség is. A regisztrált cégek EU-s szinten nyilvántartottak, és egy nyilatkozat, melynek tartalmát független szervezet hitelesíti, nagyobb értékű, mint egy olyan PR cikk, melyet a vállalat marketing szakembere írt, s minden olvasója tudja, hogy tartalmánál az egyetlen szempont a vevő megszerzése.
  • Olyan vállalatoknak, akik már rendelkeznek ISO 14001 szerinti környezetközpont irányítási rendszerrel (környezetirányítási rendszerrel), de tudnak és akarnak is továbblépni, fejlődni. Az EMAS önmagában tartalmazza az ISO 14001 követelményeit, akik már működtetnek KIR-t sokkal kisebb erőfeszítéssel tudják megszerezni az EMAS regisztrációt, de ezzel a kisebb plusz munkával rendszerüket is fejleszthetik, és megszerezhetik az EMAS által nyújtott piaci előnyöket is.
  • Olyan vállalatoknak, akik még nem rendelkeznek ISO 14001 tanúsítással, de elkötelezettek a környezetvédelem iránt, vevőik, környezetük ezt megköveteli tőlük. Az EMAS bevezetésével olyan rendszert kapnak, mely által a vállalat, és érdekelt feleik is biztosak lehetnek abban, hogy valóban helyes környezetvédelmi gyakorlatot követnek, és ezt nem csak ők maguk tudják majd elmondani partnereiknek, de külső szervezet is igazolja ezt az állítást. Ha vállalata számára hasznos lehet az EMAS rendszer bevezetése és regisztrálása, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

Miért ismerik el jobban az EU-ban az EMAS-t mint az ISO 14001- szerinti tanúsítványt?

Mert az ISO 14001 szabvány szerint tanúsításnál csak arról kap információt az érdeklődő, hogy egy független szervezet megfelelőnek találta a rendszert, de nem ismeri meg a tényleges környezeti hatásokat, okozott szennyezéseket, és azt sem, hogy a cég valójában mit is tesz a környezetvédelem érdekében. Ezzel szemben az EMAS regisztrációval rendelkező szervezetek évente környezetvédelmi nyilatkozatot adnak ki, melynek valódiságát és megfelelőségét minden alkalommal független szervezet hitelesíti. Az érdeklődők tehát évente PONTOS és HITELES információt kaphatnak a cég tevékenységéről.
Ugyanakkor ez a hitelesített nyilatkozat biztonságot ad a rendszert működtető vállalatnak is, mert nem érhetik alaptalan vádak, elkerülheti a rosszindulatú találgatásokat, meggyorsítják, és sok esetben olcsóbbá teszik a hatósági eljárásokat, növelik a cég piaci értékét. Ha élni kíván ezekkel az előnyökkel, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!