ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

ISO 14001 környezetirányítási rendszer (KIR)? ISO 14001 felkészítés?

Miért válassza ez esetben is a Standard Team csoportot? Ha ISO 14001 szabvány követelményeinek megfelelő rendszert szeretne kiépíttetni, vagy már meglévő ISO 14001 rendszerét szeretné hatékonyabbá tenni, akkor azért, mert ISO 14001 szabvány szakértő tanácsadó kollegáink magasan képzett környezetvédelmi szakmérnökök, aki áttekintve cégük környezetvédelmi problémáit,hathatós segítséget nyújthatnak a terhelések csökkentésében, a környezetvédelmi bírságok elkerülésében, s nem utolsósorban az előírásoknak megfelelő, de gazdaságosan megvalósítható gyakorlat kialakításában.

Közös munkánk eredményeként egy hatékony, az ISO 14001 környezetközpontú irányítási (környezetirányítási) rendszer szabványnak is megfelelő, bármely tanúsító által tanúsítható ISO 14001 környezetirányítási rendszert hozhatnak létre, melynek megfelelni nem lehetetlenség. AZ ISO 14001 környezetirányítási rendszer igazán hasznos dolog! Erről az ISO 14001 rendszer felkészítés szolgáltatásunkat igénybe vevő vállalkozások is mesélnek.

Miért jó az ISO 14001 rendszer? A környezetvédelem és az annak való megfelelőség ma egyre hangsúlyosabb. Ha vállalatunk környezetközpontú, azt egyre több vevő értékeli pozitívan. Azonban ha nem az, azt a hatóságok egyre nagyobb szigorral büntetik! Legyen szimpatikusabb vevőinek, és kerülje el a bírságokat! Az ISO 14001 rendszer tanúsítványa, pontosabban annak megléte, nem csak tendereken jelent versenyelőnyt, hanem egy környezetvédelmi hatóság szemében is. Az ISO 14001 rendszer kiépítése során tanácsadónk ugyanis felhívja figyelmét arra, hogyan végezheti úgy eddigi tevékenységét, hogy az ne vagy kevésbé károsítsa környezetünket, és ráadásul ez még ne is kerüljön sok pénzbe!

Miért gondolnak a hatóságok és az Ön vevői is pozitívan az ISO 14001 környezetirányítási rendszerre? Mert valamennyi termék és szolgáltatás szoros kölcsönhatásban áll a természeti és az ember alkotta környezettel. Mind a termékek, mind a szolgáltatások környezetkárosító hatása egyre erőteljesebb társadalmi válaszreakciókat vált ki, mely jogi, politikai, hatósági, állampolgári tiltakozás különböző formáiban nyilvánul meg. A társadalom növekvő környezettudatossága, a szigorodó környezetvédelmi előírások, a növekvő energia árak arra késztetik a cégeket, hogy eddigi tevékenységüket átértékeljék, a korábbinál hatékonyabb környezeti menedzsment rendszert hozzanak létre. Ennek egyik eszköze az ISO 14001 környezetirányítási rendszer. Ha szeretne egy hatékony ISO 14001 rendszert, kérje ajánlatunkat itt!

Minden cég jövőjében meghatározó szerepe van annak, hogy vezetőik mennyire ismerik fel a környezeti kihívásokban a lehetőséget, mennyire képesek a környezettudatos cégirányítás kialakítására. A környezetközpontú vállalatirányítás olyan rendszert jelent, melyben központi szerepet kap a környezetszennyezés elkerülése, a gazdaságos energiafelhasználás. A Környezetközpontú Irányítási Rendszer alapját képező ISO 14000 szabványcsalád a vevők és a közvélemény elvárásai miatt, a cégek piaci versenyképességének fokozásra kerültek kidolgozásra. A KIR legfontosabb jellemzői a rendszerszerűség, áttekinthetőség, szakszerűség.

Az ISO 14000 szabvány bevezetésével a következő kedvező hatások érhetők el:

 • A vevők és a hatóságok pozitívabban ítélik meg a tanúsított céget
 • A jövőben egyre több tender és jogszabály írja majd elő az ISO 14001 tanúsítvány meglétét.
 • Az ISO 14001 rendszer bevezetése a tanácsadó tevékenysége által csökken:
  • az anyag és energiafelhasználás
  • a szennyezőanyag kibocsátás, a keletkezett hulladék
  • a környezeti kockázat
 • a cég társadalmi, közösségi, és piaci megítélése javul
 • a belföldi és export piacok válnak megszerezhetővé, megtarthatóvá, és folyamatosan bővíthetővé.

A KIR kialakítása és működtetése egy állandó fejlődési, fejlesztési folyamat, mely a rendszeresen ismétlődő, de egyre magasabb szinten megvalósuló tevékenységek sorozatán alapul. A rendszerben mindenkinek megvan a pontosan meghatározott feladat és hatásköre, valamint szabályozott a feladatok elvégzésének a módszere.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!