ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

ISO 9001, minőségirányítás, minőségbiztosítás?

HA ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszert szeretne kiépíteni, vagy már rendelkezik ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerrel, de úgy érzi, az ISO 9001 csak terhére van cégének akkor azért válassza a Standard Team csoportot mert megváltoztatjuk véleményét az ISO 9001 szabványról, az ISO 9001 rendszerről! Felejtse el, azt amit valaha hallott, az ISO 9001 nem a papírok végtelen töltögetéséről, nem a dokumentálásról szól! Mi másképpen képzeljük! Egy ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítése szerintünk nem rég kitalált sablonok cégre való tukmálásából kell álljon, legyen ez igazi vállalatirányítási tanácsadás!

Egyesek azt mondják: mi az Ön cégére szabjuk az ISO 9001 rendszert, mi ennél tovább megyünk, mi egy olyan ISO 9001 szabvány szerinti vállaltirányítási rendszert dolgozunk ki, amely az ön jelenlegi rendszerén alapul, de figyelembe veszi az ISO 9001 szabvány követelményeit! A minőségirányítási, minőségbiztosítási dokumentációs rendszer kiépítése során a cég vezetésének és lehetőség szerint minden munkatársának véleményét figyelembe vesszük Az így kidolgozott ISO 9001 minőségirányítási, minőségbiztosítási rendszer egyszerű, a munkatársak számára is érthető, nem fellengzős, nem igényel karbantartást, nem jelent nehézséget senki számára.

Nem mindenki gondolja azt a tanácsadó cégek közül sem, hogy az ISO 9001 hasznos dolog, lehet azért, mert maguk sem látják az ISO 9001 rendszer hatékonyságát. Nagyon sok tanácsadó cég célja csak az ISO 9001 rendszer kialakításáért járó pénz felvétele, persze a tanúsítvány megszerzését ők is garantálják, de higgye el mindenki, ennél az ISO 9001 minőségirányítási rendszer sokkal több is lehet!

Mi hiszünk abban, hogy az ISO 9001 minőségirányítási, korábban minőségbiztosítási rendszer egy hatékony, az azt komolyan vevő vállalkozás számára pénzt hozó rendszer! Milyen kézzel fogható anyagi előnyöket biztosít Önnek az ISO 9001 szabvány szerinti rendszer megléte? Tapasztalataink szerint:

 • Az ISO 9001 rendszerrel rendelkező cég működése szabályozottabbá válik, hatékonysága nő
 • A minőségirányítás révén a folyamatok átláthatóvá válnak, a beosztottak munkája nyomonkövethetővé válik
 • A minőségbiztosítás, minőségirányítás csökkenti a selejtet, a hibás szolgáltatás arányát
 • Az átláthatóságból adódóan csökken a raktári, ráfordítási veszteség
 • Az ISO 9001 segítségével a feladatokhoz kapcsolódó felelősségek egyértelművé válnak
 • És végül a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszer bevezetése révén a cég működésének gazdaságossága nő

Ahogyan eddig is tette ezt sok tanácsadó cég, ezután is megpróbálják majd Önöket az itt olvasható szöveggel kábítani. De csak ezt lehet másolni, aki elől jár. Mi nemzetközi kapcsolataink révén mindig a legfrissebb szakmai felkészültséggel és tudással, a vállalatirányítás legújabb fortélyaival szolgálunk Önnek. Mi igyekszünk a legjobbak lenni, a legtöbbet nyújtani.

Melyek az ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítése során nyújtott szolgáltatásaink?

 • Minőségirányítási eljárások elkészítése
 • Minőségirányítási kézikönyv elkészítése
 • A felső vezetés igény szerinti minőségügyi oktatása
 • A dolgozók igény szerinti minőségügyi oktatása
 • Segítségnyújtás a minőségirányítási rendszer bevezetésében
 • Vállalat vezetési tanácsadás
 • Az első belső minőségügyi audit megtartása
 • Segítségnyújtás az elő és a tanúsító auditon

Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, tanácsadónk felkeresi Önt, személyes tájékoztatást adva az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő rendszer bevezetéséről, megvizsgálva az Ön cégének jelenlegi felkészültségét és helyzetét. A kezdeti beszélgetés alapján megküldjük részletes írásos árajánlatunkat. Tapasztalja meg saját cégén: az ISO 9001 rendszert okos emberek találták ki, okos embereknek, cégük hatékonyságának és profitjának növelése érdekében.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!