ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

ISO/TS 16949

Minőségirányítási rendszer bevezetése gépjárműipari beszállítók számára - ISO/TS 16949

Az autóipari beszállítók és a leendő beszállítók számára ma már érezhető, hogy az ISO 9001:2000 tanúsítvány megszerzése csak az első lépés ahhoz, hogy az autógyáraknál és az autóipari beszállítói láncolatban a nehezen megszerzett beszállítói pozícióikat megtartsák, illetve beszállítóvá válhassanak. Új kihívások várnak a beszállítókra, és a minőségirányítás területén elkerülhetetlen a továbblépés, fejlődés, ami a Standard-Team Kft. segítségével egy könnyen megoldható feladat lenne.

Részletesebb tájékoztatónkat, illetve ajánlatunkat ISO/TS 16949 rendszer kiépítésére kérje ajánlatunkat ide kattintva.

Ezt a továbblépést az autógyárak, mint vevők írják elő. Érdekcsoportonként egységesítették a beszállítói követelményrendszerüket, ezért alakult ki az 1990-es években Magyarország autóipari beszállítói körét leginkább érintő két legnagyobb beszállítói követelményrendszer az amerikai QS-9000 és a német VDA 6.1. E két rendszer harmonizációjaként 2000-ben került kiadásra az első átfogó autóipari minőségirányítási rendszer az ISO/TS 16949, melyet minden jelentős autógyártó elismer. Ennek a rendszernek az a lényege, hogy a beszállítók ne két minőségirányítási rendszert alkalmazzanak és működtessenek, hanem csak egyet. A kiépített rendszernek maximálisan követnie kell a vevőközpontúság követelményeit.

Az ISO/TS 16949 számú szakmai előírásnak megfelelni akaró cégeknek teljesíteniük kell az ISO 9001:2000 számú szabványban előírtakat, és választ kell adniuk a Nemzetközi Autóipari Különbizottság (International Automotive Task Force) elvárásaira. Tehát az ISO/TS 16949 szabvány célja az, hogy ISO 9001:2000 szabvánnyal együtt meghatározza a minőségirányítási rendszer követelményeit gépjárművel kapcsolatos termékek tervezéséhez és fejlesztéséhez valamint gyártásához és ahol ez értelmezhető, beszerelésükhöz és vevőszolgálatukhoz. Ebben a Standard-Team Kft. a legjobb partnere! Tanácsadó szakembergárdánk sokéves tapasztalattal rendelkezik, így egy hatékony autóipari minőségirányítási rendszert tud Önnek kiépíteni.

Miért ajánljuk az ISO/TS 16949 rendszert?

  • nemzetközi elfogadottsága kedvezőbb, mint más egyéb rendszereké
  • a rendszer gondoskodik a folyamatos fejlődésről
  • hibamegelőzés és az eltérések számának csökkentése
  • a selejt csökkentése az ellátási lánc során
  • Az ISO/TS 16949 rendszer kiépítéséhez és tanúsításához vissza nem térítendő állami támogatás pályázható

Amennyiben az ISO/TS 16949 szabvány szerinti autóipari minőségirányítási rendszer felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunkat!

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!