ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

Minőségpolitika

Célunk, hogy jól működő, ügyfélreszabott, érthető rendszereket alakítsunk ki, így ügyfeleink munkánk befejeztével is örömmel gondoljanak a Standard Team csoportra. Fontosnak tartjuk ezért munkánk javításában ügyfeleink véleményét. A különféle vevői igényekhez rugalmasan tudunk alkalmazkodni. Munkatársaink képzettek, tudják, hogy a minőségi rendszer része üzletmenetünknek és hogy az abban leírtak számukra kötelező érvényűek, az ő munkájuk is a vevőktől függ.

Minőségpolitikánk a következő feladatokat és célokat határozza meg:

 • Törekszünk vevőink, megrendelőink bizalmának elnyerésére magas színvonalú szolgáltatásainkkal.
 • Dokumentációs rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a Standard Team csoport fejlődését és növekedését követve.
 • Vizsgáljuk beszállítóink és alvállalkozóink teljesítményét, és arra törekszünk, hogy a beszállítóink a minőségi követelményeinknek és minőségpolitikánknak megfeleljenek.
 • A folyamatos fejlődés érdekében feltárjuk folyamatainkban a gyenge pontokat, és intézkedéseket teszünk azok megszüntetésére.
 • Fejlesztjük tanácsadási folyamatainkat a növekvő piaci igényekhez alkalmazkodva.
 • Folyamatosan képezzük alkalmazottainkat az új követelményeknek megfelelően.
 • A Standard Team csoport teljes csapatának ragaszkodnia kell a cég minőségpolitikájához, valamint a Minőségügyi kézikönyv és a kapcsolódó dokumentumok előírásaihoz. Ezen dokumentum aláírásával személyesen is megerősítjük a fenti célok melletti elkötelezettségünk.   

  TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

  Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

  Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

  A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

  Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

  Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
   

  Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

  Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

  Kérje ajánlatunkat itt!
  Rövid kérdőívünk után munkatársunk
  ajánlatunkkal felkeresi Önt!