ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

Pályázatírás, pályázat nyerés

Úgy gondoljuk a pályázatokat nem csak megírni, megnyerni kell! Pályázatot megnyerni, pénzt kapni, mindenkinek öröm! Osztozzunk ebben az örömben, természetesen az ehhez szükséges munkával egyetemben! A közös munka gyümölcse a megnyert pályázat, sikeresen lebonyolított projekt. Ön kitalálja fejlesztése alappilléreit, mi megkeressük hozzá a megfelelő pályázatot, Ön rendelkezésünkre bocsátja az adatokat, mi megírjuk a pályázatot, Ön lebonyolítja a projektet, mi elvégezzük az elszámoláshoz szükséges számtalan papírmunkát.

Pályázatok készítése

A pályázat készítésének megbízása, minden esetben írásos. A pályázatok elkészítése a megbízó és a pályázatíró partnerének közös munkája, amelyek során a megbízónak és a megbízottnak is kötelezettségei vannak.

A megbízott kötelezettségei pályázat írás esetén:

  • A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli külső harmadik félnek a megbízó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged;
  • A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő formanyomtatványok felhasználásával;
  • A megbízónak rendelkezésére bocsátja a pályázat elkészítéséhez szükséges információkat, és tanácsadás jelleggel segítséget nyújt a pályázat szöveges indoklásának és a kapcsolódó mellékletek elkészítésében.

Megbízó kötelezettségei a pályázat írás során:

  • Rendelkezésre bocsátja a cég információkat, amelyek a pályázat elkészítéséhez szükségesek;
  • Az egyeztetett tanácsadási időpontban a cég kijelölt munkatársai a megbízott képviselőjének rendelkezésére állnak;
  • Biztosítja a pályázat elkészítéséhez szükséges tárgyi erőforrásokat;
  • A pályázat elkészítéséhez és a benyújtásához szükséges pénzügyi erőforrásokat biztosítja.

A pályázat elkészítéshez szükséges információk és adatok helyességéért és pontosságáért a megbízó vállalja a felelőséget. A megbízó hozzájárul, hogy a céginformációkat a Standard Team csoport központi adatbázisában tárolja és feldolgozza a pályázat elkészítése során. Amennyiben a megbízó igényli, a jövőben tájékoztatást kap az aktuális pályázatokról, amelyek a cégére vonatkozhatnak.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!