ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

Piackutatás

Ebben a műfajban általában csak nagyvállalatok jeleskednek. Ha a piackutatás szóba kerül, akkor a legtöbben drága, bonyolult eljárásokra, sok-sok kérdezőbiztosra, kacifántos kérdőívekre, misztikus elemzési módszerekre gondolnak.

Ennek következtében azt mondják, hogy a piackutatás nagyon drága, és ráadásul közepes, és kisvállalatok számára fölösleges is, hiszen ezek a cégek pontosan ismerik vevőiket, az általuk támasztott követelményeket, de még a konkurenciát is. De biztos, hogy ez mind így igaz?
Lehet, hogy Ön egy adott pillanatban, egy adott kínálati részre nézve tényleg ismeri a piacát.
De mit tesz, ha:

 • új, terméket/szolgáltatást akar bevezetni? Vagy úgy érzi, a meglévőn kellene fejleszteni?
 • elmaradnak a vevői, vagy nem lesz annyi vevője, megrendelője, mint amennyire számított?
 • azt veszi észre, hogy nagyon erősödik a konkurencia?

Ezekben az esetekben a legtöbb cégvezető megpróbál mélyen elgondolkodni, esetleg megkérdezi néhány munkatársát is, majd intézkedik. Pedig egy megfelelően kiválasztott piackutatási módszer ennél sokkal hatékonyabb.

A STandard-Team Kft által kínált szolgáltatások a piackutatás területén:

 • Piaci lehetőségek felmérése
 • Új termék/szolgáltatás piacra juttatás előtti tesztelése
 • Vevői kör meghatározása
 • Vevői elégedettség mérése
 • Vevői igények felmérése
 • Konkurenciaelemzés
 • Próbavásárlás
 • Külső és belső környezet vizsgálata, kitörési pontok meghatározása

Piackutatással sok, nagy nevű cég foglalkozik. Miért választaná éppen a STandard-Team Kft-t?

 • Mert nagy tapasztalattal rendelkezünk a hazai kis- és közepes vállalatok működési problémaival, és lehetőségeivel kapcsolatban
 • Mert munkatársaink gyakorlott üzletviteli, marketing tanácsadók, akiktől nem csak a piackutatás elvégzésére, az eredmények vállalat nyelvére történő lefordítására is számíthat.
 • Mert vállalatunk kiterjedt tevékenységi köre, munkatársaink komplex ismeret révén (vállaltirányítási rendszerek kiépítése, pályázatkészítés, tanfolyamok megtartása, on line marketing tanácsadás) segítséget tudunk nyújtani a piackutatási eredmények alapján felmerülő stratégiai kérdések, döntések meghozatalában, sőt azok megvalósításában is.

Ha úgy gondolja, hogy cége hasznos információkhoz juthat piackutatás révén, és szeretne a lehetőségekről több információt kapni, kérje ajánlatunkat itt.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!