ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

Piackutatás

HR tanácsadás

Fordítás és tolmácsolás

Üzleti terv készítés

EMAS

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Belső minőségügyi auditor tanfolyam

Belső környezetirányítási auditor tanfolyam

Minőségügyi szakemberképzés

Továbbképzés belső auditoroknak az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványról

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

STandard-Team Kft.
(c) 2005 Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés:
Xpedient Tanácsadó Kft.

Reklámajándék, ajándék szállítónk
a Velünk Kft.

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

ATEVSZOLG Innovációs és Szolgáltató Rt. - Minőségpolitika

Az ATEVSZOLG Rt. minőségpolitikája:


Az ATEVSZOLG Rt. vevői számára veszélyes állati hulladékok hasznosítását, zsíros szennyvizek kezelését, higiéniai szolgáltatásokat és analitikai tevékenységet végez.

  • Tevékenységünk során az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésével és fenntartásával elkötelezettek vagyunk az alábbiak iránt:
  • A környezet védelme, a környezetterhelés megelőzése, csökkentése,
  • Vevőink igényeinek mind pontosabb megismerése, s szolgáltatásunk ez alapján történő fejlesztése,
  • A vevői visszajelzések állandó figyelése, ezek felhasználása minőségirányítási rendszerünkben,
  • Folyamataink, tevékenységünk folyamatos tökéletesítése, ennek érdekében K+F eszközök, innováció felhasználása, a nemzetközi eredmények figyelembe vétele,
  • Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal való hatékony, hosszú távú együttműködés a vevők jobb kiszolgálása érdekében,
  • A magas színvonalú munkavégzéshez szükséges munkakörülmények megteremtése, mellyel munkatársaink is elégedettek
  • Működésünk folyamatos mérése, figyelemmel kísérése, gyenge pontjaink feltárása, szükség esetén azonnali helyesbítés
  • Célunk a problémák megelőzése

Az ATEVSZOLG Rt. teljes csapatának ragaszkodnia kell a cég minőségpolitikájához, valamint a Minőség- és környezetirányítási kézikönyv és a kapcsolódó dokumentumok előírásaihoz annak érdekében, hogy vállalatunk hírnevet, s megbecsülést érjen el a környezetvédelem területén. Ezen dokumentum aláírásával személyesen is megerősítem a fenti célok melletti elkötelezettségemet.


 

Az ATEVSZOLG Rt. környezetpolitikája:


Az ATEVSZOLG Rt 1992 óta működik, s végez a környezet védelmét segítő tevékenységet. Ennek során veszélyes hulladékokat kezelünk, gondoskodva arról, hogy ezek ne veszélyeztessék a környezetet, sőt az általunk végzett hasznosítás után talajjavító anyagként visszakerülhessenek a biológiai körforgásba.

Annak érdekében, hogy vállalatunk irányítási rendszerének szerves része legyen a környezetvédelem, s vállalati folyamataink minden szintjén megvalósuljon a környezettudatosság az ATEVSZOLG Rt az MSZ EN ISO 14001:1997 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert épített ki, és tart fenn, melyet nemzetközi elismertségű szervezet tanúsít és rendszeresen felülvizsgál.

Tevékenységünket az elérhető legjobb technológiával végezzük, oly módon, hogy a veszélyes anyagok ártalmatlanítása, feldolgozása során ne okozzunk környezetkárosítást, ne veszélyeztessük munkatársaink, a környező lakosság egészségét. Technológiánk fejlesztésére saját kutatásokat is végzünk, illetve együttműködünk tudományos intézményekkel. A kutatások során elért eredményeket a lehető legrövidebb időn belül gyakorlatunkban is alkalmazzuk.

Kötelezettséget vállalunk arra, hogy betartjuk a vállalatunkra vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokat, szabványokat, előírásokat. Eleget teszünk az adatszolgáltatási kötelezettségünknek a hatóságok felé, s az előírásoknak megfelelően folyamatosan mérjük környezeti teljesítésünket.

Elkötelezzük magunkat továbbá a környezetszennyezés megakadályozása, és a folyamatos fejlesztés mellett, ennek szellemében végezzük a technológiai fejlesztéseket, beruházásaink tervezését, munkatársaink továbbképzését. Biztosítjuk, hogy valamennyi munkatársunk tisztába legyen munkája környezeti hatásával, s azzal, hogy milyen módon tudja a környezet szennyezést megakadályozni.

Szem előtt tartjuk a tevékenységünk során érintettek véleményét, célunk, hogy az érdekelt felek elégedettsége folyamatosan javuljon. Ennek érdekében a közvéleményt rendszeresen tájékoztatjuk tevékenységünkről, a környezetvédelmért tett fejlesztésekről, párbeszédre és együttműködésre törekszünk minden illetékes hatósággal, civil szervezettel, érintett állampolgárral.

Környezetpolitikánkkal összhangban a konkrét fejlesztésekre a vezetőség mérhető minőség-és környezetcélokat, és a megvalósítást segítő programot határoz meg. A célok és programok teljesülését rendszeresen értékeljük, az elért eredményekről a nyilvánosságot is tájékoztatjuk.

A vezetősége kötelezettséget vállal arra, hogy a vállalat irányítását e politika szellemében végzi.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!
Szavazás