ISO 9001

ISO 14001

HACCP

ISO 22000

Online marketing tanácsadás

OHSAS 18001

Környezeti technológiák

Piackutatás

HR tanácsadás

Fordítás és tolmácsolás

Üzleti terv készítés

EMAS

CE

AQAP

Felkészítés minőségdíjak elnyerésére (EFQM)

ISO 17799

EUREPGAP felkészítés

ISO/TS 16949

Pályázat figyelés

Pályázat készítés

Aktuális pályázatok

Pályázat kereső

Belső minőségügyi auditor tanfolyam

Belső környezetirányítási auditor tanfolyam

Minőségügyi szakemberképzés

Továbbképzés belső auditoroknak az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványról

Cikkek

Online Tanácsadás

Minőségügyi szakszótár

Cégismertető

Minőségpolitika

Szervezeti ábra

Referenciáink

Kapcsolat

STandard-Team Kft.
(c) 2005 Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés:
Xpedient Tanácsadó Kft.

Reklámajándék, ajándék szállítónk
a Velünk Kft.

Minőségirányítás. Papírozás helyett
hatákonyság növekedéssel.

Környezetirányítási rendszer
felkészítés.

Online arculattervezés,
honlapkészítés. A honlap, mint
olcsó kiszolgáló személyzet.

 

Ambrus Export-Import Kft - Minőségpolitika

Ambrus Export-Import Kft.

Minőségpolitika

 

Annak érdekében, hogy partnereink bizalmát erősítsük és kapcsolatunkat a lehetőségekhez mérten tovább mélyítsük, cégünk vezetése úgy döntött, hogy bevezeti az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert. Cégünk elkötelezett a szabványrendszer követelményeinek teljesítésére és a működtetés hatékonyságának folyamatos fejlesztésére.

Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat nyilvántartjuk és elvárjuk tőlük, hogy jó minőségű terményeket és magas szintű szolgáltatást nyújtsanak számunkra, hogy ezáltal is hozzájáruljanak cégünk hatékony és eredményes működéséhez továbbá vevőink elégedettségéhez. Szolgáltatásaik színvonalát, üzleti kapcsolatunkat rendszeresen és dokumentáltan értékeljük.

Cégvezetésünk elkötelezte magát, hogy a szakmailag képzett, idegen nyelv ismertekkel rendelkező munkatársakkal közösen olyan légkört és munkakultúrát teremtsen, melyben az adott létszám mellett a hatékonyság, a megújulás és a minőségfejlesztés iránti igény természetes.

Munkatársainktól elvárjuk, hogy folyamatosan képezzék magukat, tartsák be a rájuk vonatkozó munkautasításokat. Továbbá az is fontos, hogy munkatársaink tudatában legyenek annak, hogy a minőségügyi rendszer a cég üzletmenetének szerves részét alkotja és javító szándékú javaslataikkal tökéletesítsék azt.

A vevőkkel való kapcsolattartás rendszerében különös figyelmet szentelünk a vevői igények teljeskörű kielégítésének, a vevői visszajelzések regisztrálásának és kezelésének, mert számunkra a vevőink megelégedettsége a legfontosabb és az Ő megelégedettségük a cég legjobb reklámja.

 

TOP 3 hiba céges Facebook oldal létrehozásakor

Ahogy nő itthon a Facebook penetrációja és most már kétmillió magyar használja aktívan ezt a közösségi oldalt, egyre több cégvezetőben merül fel az igény: "Miért ne regisztrálnám én is a cégem erre a közösségi oldalra?"

Tb-plafon kontra válságadó: annyi folyik ki a kasszából, amennyi bejön

A munkáltatóknak jövőre már nem kell 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot fizetniük a járulékalap feletti jövedelmek után. Ezzel szinte ugyanannyi bevétel esik ki a költségvetésből, mint amennyi - a kormány számításai szerint - befolyik a válságadóból.

Mennyit nyerhetsz az új adótáblával? - Így adózol jövőre

Alaposan felforgatja a jövedelmi viszonyokat a kormány, ha a jövő évi adóelképzelései valóban a kiszivárgott formában valósulnak meg. Rosszul csak a gyermektelen, átlagjövedelem alatt keresők járnak, ők sem nagyon, a háromgyermekesek viszont hatalmasat nyernek a változáson. A Portfolio.hu kiszámolta, kit hogyan érinthetnek a változások.
 

Itt az új adótervek: gyermekek utáni havi 10 ezer forint szja-kedvezmény, csökkenő adójóváírás, béren kívüli adózás

Határozottabb és erőteljesebb lesz a gyerekvállalás ösztönzése, a béren kívüli juttatások rendszerének teljes átalakítása, a tőkejövedelmekre is vonatkozó 16 százalékos szja-kulcs, egységesen 10 százalékra csökkentett társasági adó 2012-től, a minimálbér utáni járulékfizetés visszaállítása a vállalkozók számára, lex Audi – ezek egészítik ki a kormány adócsomagját az eddig ismerteken felül az Index értesülései szerint.

Kérje ajánlatunkat itt!
Rövid kérdőívünk után munkatársunk
ajánlatunkkal felkeresi Önt!
Szavazás